Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pominu-li "přestárlého" Jágra, který skvělou výkonností všechny překvapil, je Plekanec náš současný nejlepší hráč v dobrém věku i přes skvělou sezónu Voráčka. Za pokus to stojí, ale osobně bych nechal u Jágra hráče jako dosud, je to mnohem údernější než s Plekancem v Soči.

8 0
možnosti
TT

Svým příspěvkem jste se právě zařadil "mezi pivní pupky s názorem protřelého trenéra" Kolikrát jste viděl Plekance v play-off, že víte, že hrál tužku? Asi jsem viděl jiného hráče. Co říkáte na to, že hraje třeba D. Simon a ne Lukáš Radil, který byl v přípravě proti Šédům a Finům jasně lepší?

Na MS hraje národní tým a trenér musí poskládat sestavu z nejlepších hráčů a typů které potřebuje a které má v tu chvíli k dispozici, tak do toho netahejte operetní city a zásluhy. Řekl bych, že Dominik Simon, Tomáš Hertl i třeba Lukáš Radil to snáší líp než vy.

20 3
možnosti
BT

to se kecá bez odpovědnosti

8 1
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1217x
Člen "ztracené generace" nových médií. Nevyzpytatelný cestovatel plný sarkasmu, s pesimistickým pohledem na vše, co ho zajímá i nezajímá. Sportovec tělem i duší a mladý muž s rozhledem starého pána. Jeden obyčejný z neobyčejných.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy