Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Ještě že nám to nějaký kecal vysvětlil. Snad si pak všiml, že nejen že hrál Plekanec dobře ale i Simon. Názory namyšlených chytráků jsou opravdu k ......

1 0
možnosti
Foto

Tož je po zápase a Plekanec zahrál dobře

0 0
možnosti
PB

P52e37t37r 65B84i96b93r62l59e

16. 5. 2015 19:36

Co to je za joudu? Hokej viděl naposledy (jak sám píše) v 6-7 letech. Naváží se do hráče, který je v současnosti jedním z nejlepších českých hráčů jak hrou, tak charakterem. Do hráče, který vymění rodinnou pohodu s těhotnou manželkou /před rozsypáním) za národí dres na opačné straně polokoule. Asi si ten pisálek neuvědomuje, že tým se neskládá z "nejlepších" hráčů podle statistik, ale podle typu hráče a jeho aktuální formy. Dej si kapuci a přečti si po sobě text, ať neděláš ostudu, rozumbrado vychatralý (píšeme gatě a ne gadě... :-) ). Lucie Vondráčková má charisma, není opředená skandály a je těžce v pohodě, tak do ní nerejte, zas jste tolik rozumu nepobral... Hrůza, tady nechají psát blogy kdejakého ztroskotance. A ten Váš Simon bude za 10 let vyprávět historky možná i svým dětem, jakou měl čest vůbec být v jednom týmu s Plekancem, Jágrem, Voráčkem... a třeba bude přesně v podobné situaci, kdy (pokud mu vydrží zdraví a bude se zdokonalovat) vysune méně zkušeného hráče...:-P

4 1
možnosti
Foto

Současný hokej už je pouze byznys.

O čest už se dávno nehraje...

1 2
možnosti
MN

tak o tu vaši určitě NE...

0 0
možnosti
MS

"Jenže i já si chci sníst koláč který si sám upeču.. " :-)

A jak víte, že takový postoj zaujímá i Simon ? Třeba je naprosto spokojen s tím, že přispěl svou troškou do mlýna při postupu týmu do semifinále a je naprosto srozuměn s tím, že jako elév přenechá své místo jednomu z našich nejlepších hráčů v NHL. Nehledě k tomu, že není vyloučeno, že může v zápase proti Kanadě nastoupit. Nebo třeba až v zápase o medaile, pokud Plekanec nesplní očekávání.

1 1
možnosti
Foto

Napsal jste to před jeho nástupem do hry a to by mělo být bráno jako názor. Dostal jste za názor přes prsty. Mohl jste si počkat a v případě potvrzení svého názoru jste to mohl zveřejnit následovně a možná by vám současní kritici dávali za pravdu.

V tom, že nelze zjistit, jak by to probíhalo je právě to kouzlo života. Já nemyslím, že jste se zařadil mezi "pupky", ti totiž obvykle mají nejjasnější názor až PO.

Takhle nezbývá, než čekat. Uvidíme, jak se vyvine situace a jak názory. ;-)

1 0
možnosti

Váš negativní postoj k T.Plekancovi není vůbec namístě. Požádal ho trenér, a on mu vyhověl. Asi opravdu nesledujete kanadský hokej, protože Tomáš Plekanec tam září (snad je i kapitánem). Toho, že přijede a druhý den naskočí do zápasu s tím, že národní dres se neodmítá, si já cením velmi vysoko - a to i kdyby mu to zrovna nevyšlo.

11 3
možnosti
Foto

Vy jste u toho byla?

1 2
možnosti
Foto

Chápu Váš motiv a zlobu, nicméně.... o sestavě rozhoduje trenér a ten si to popřípadě zodpoví. D. Simonovi turnaj opravdu vyšel a jistě bude jednou jedním z tahounů českého hokeje, podobně, jako je dnes Plekanec, tolik k zásluhám. Nikde není řečeno, že do zápsu nenaskočí. Kdo nenaskočí, je Hertl, kterému bohužel došel letos dech.

4 0
možnosti
JB

J72a54n 26B11í68l27e86k

17. 5. 2015 22:06

Po zápasech můžeme už jen konstatovat, že dech bohužel došel všem! Mně osobně se Hertl líbil víc než Erat, ale na tom už dnes nezáleží. Muselo se víc bránit než útočit a to byla zřejmě největší slabina tohoto mančaftu. :-/

0 0
možnosti
OK

Všichni hráči jsou jeden tým. Vybraná sestava je konfigurace promyšlené strategie týmu. To že letí do Prahy Plekanec, považuji za dobrý tah ze strany pana Růžičky. Když se efekt nedostaví, Růža změní strategii. Váš dojem z výběru se Vám zdá nespravedlivý,  protože si neuvědomujete podstatu týmu.

1 1
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1217x
Člen "ztracené generace" nových médií. Nevyzpytatelný cestovatel plný sarkasmu, s pesimistickým pohledem na vše, co ho zajímá i nezajímá. Sportovec tělem i duší a mladý muž s rozhledem starého pána. Jeden obyčejný z neobyčejných.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy