Diskuse

Apple vs. Samsung

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

fakt je, že Jabkáče jsou předražené shity a vnitřnosti jsou z 90% totožné s jinými výrobci - ono to dnes už ani nejde, když se všechno bouchá v číně v desítkách milionů kusů :-)

s tou odolností máte taky recht - ale u nás v česku to má ještě jeden nádherný aspekt - vždycky se neubráním smíchu, když vidím vohnouta, kterej bere 15 k/měs, jak si kráčí s Ajfounem na splátky , za kterej dá něco přes 20......hlavně aby mu stoupnul sociání status :-P

0 0
možnosti
SS

Ono premiove Samsungy snad stoji min?

1 0
možnosti
Foto

R^ ... pobavilo. Karma ;-D

0 0
možnosti
MP

Tak, ze suma sumarum : IPhone nechces, proto ze jsi socka co nema prachy a jeste ke vsemu jsi nemehlo co mu stale neco pada :-D. A jeste povazujes kazdeho s jabkem za homosexuala :-D. Kluku...nikdo ti nebere ze mas volodroida a ses s nim spokojenej, ale kdyz o necem nevis tak se zeptej. Pobavil si me. Jen male info....nebyt toho jabka (IOS) tak neni ani android on ten pan co je jeho otcem delal i v applu :-D.

2 1
možnosti
JR

J56a28n 67R25á27ž

9. 11. 2014 9:32

Já pochopil smysl článku zcela jinak.

Rozhodně nejsem socka, ale ajfóna nemám, protože mi připadá, že mít hračku s jablkem je to stejné, jako když se celebrita nese s kabelkou od Vuittona. Užitná hodnota stejná jako u kabelky za 2000 ale cena nadsazená jen proto, že se Vuitton "nosí".

Právě proto,ze nejsem socka nemusím nikomu dokazovat,že na to mám a velice pozorně hodnotim poměr užitná hodnota/cena než něco koupím. A zde Samsung vyhrává!

P.S. Přínos Steva Jobse k rozvoji PC techniky a dalších dnes běžných zařízení je nesporný a neměl by být nikdy zapomenut. Henry Ford také nebude zapomenut, ale Hyundai má dnes v Evropě lepší poměr užitné hodnoty a ceny, než Ford Motors.

1 0
možnosti
JT

Tak tomuhle rikam recenze znalce

1 0
možnosti
JB

To je pěkný. Miluji kritiky složitých věcí (což I-Pod a Samsung nesporně jsou), kteří se zamýšlejí nad vším možným, ale pravděpodobně neumí zapojit ani diodu.

0 0
možnosti
RB

Antikarma za totální blábol. Psáno na tamtungu Note II, položeného vedle iPadu se spuštěným Amplitubem a zapřaženou kytarou. Na jApku totiž mimo jiné dost fest funguje soft na hudbu, ale to by panáček o tom musel něco vědět.  Pak by asi nevznikla tahle dojmologická cucárna z prstu.

1 1
možnosti
PK

Jaky soft na hudbu? TouchOSC, MyOSC funguje i na Androidu, takze to zvlada taky.

0 0
možnosti
SS

Uz Samsung vyresil vecne lagovani jejich "vylepseni" TouchWiz?

1 0
možnosti
RB

Nevím jak Tamtung, ale u mne to vyřešil Google launcher a je klid. TW je fakt pekelná kravina.

0 0
možnosti
PK

P36a83v81e23l 13K96u76r91a15l

8. 11. 2014 23:54

http://www.alza.cz/acer-liquid-e700-cerveny-d2145330.htm

zlomek ceny, lepší hardware.

a 32GB max SD karta je pitomost, jediné co je třeba je přeformátovat SDXC kartu na normální FAT a snese v pohodě i 256GB kartu.

0 0
možnosti