Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Celkem hloupá předvolební agitka, ale zařadil jste se po bok slavných a to se počítá.

3 2
možnosti

M-. Zeman vstoupil do KSČ v roce 1968, ve snad jediném roce, kdy se to dá akceptovat, protože tehdy i v KSČ byl silný demokratizační proud.

Naproti tomu jeden z velkých podporovatelů KS, Zdeněk Svěrák, vstoupil do KSČ již v roce 1961, kdy o nějakém Pražském jaru nebylo ani potuchy...

6 2
možnosti

Dovolím si nesouhlasit. Představitel nátlakových nadnárodních skupin jako je Bilderbergská, vycházejících z filosofie sionských protokolů v Basileji, které naplánovaly na zkušenou vznik takových ideologií jako je komunismus, či fašismus, je pro mě neskonale horší volbou. Trocha vzdělání a informovanosti by nazaškodila pane autore.

4 3
možnosti

Na stranu pana Karla Schwarzenberga se staví osobnosti jako je Zuzana Roithová, Věra Čáslavská, nebo Miloš Forman.

Vypadl vám tam antichartista Svěrák.

Ale co, probereme tyhle!

Roithová cítí koryto. Pod Zemanem nemá šanci a tak musí dělat maňáska Karlovi.

Čáslavská. Dobře, uměla bruslit, ale co dnes předvedla! Měl jsem informace, že pije, ale alespoň dnes si to mohla odpustit.

Forman? Respektuji ho, ale nežije tu nějakých 40 let a taky je naočkovaný návštěvami, takže jeho názor je irelevantní!

7 6
možnosti

J93a70r68a 46R49a80n14k

25. 1. 2013 2:18

Tak Caslavska krome jineho umela i dobre bruslit? A Vy jste se od pani domovnice dozvedel, ze i rada pije? Muzi, kteri se staraji o drby jsou divni, nejste Vy metrosexual?;-D

4 4
možnosti

J60a25n 61K59o37l40i83á98š

25. 1. 2013 2:06

Zeman opět lhal! http://www.blisty.cz

Britské listy se ohrazují proti tvrzení Miloše Zemana

Britské listy se musí ohradit proti tvrzení Miloše Zemana v "prezidentské" diskuzi na ČT 24, že zveřejnily informaci z Süddeutsche Zeitung o podpoře Bernda Posselta kandidátovi na prezidenta Schwarzenbergovi. Není to pravda.

2 1
možnosti

Britské listy se ovšem musí důrazně ohradit proti útočné dezinterpretaci, která tvrdí, že Britské listy "usvědčily Zemana ze lži". Britské listy nemají důkaz o tom, zda Miloš Zeman zmíněný výrok pronesl...

3 2
možnosti

Martine díky. Karma.

Čekejte, že místní obhájci

soudruha Zemana budou psát, že jste moc mladý a komunismus jste nezažil,

a s absolutní jistotou budou tvrdit že o tom nemůžete vůbec nic vědět. A

dále, že jste zcela určitě podlehl mediím a v žádném

případě nemůžete mít svůj názor.

3 7
možnosti

Vy ho máte zcela jistě a vůbec není vytvořený médii, protože pana Schwarzenberga důvěrně znáte již spoustu let!;-D

3 0
možnosti

A) v době pražského jara do KSČ vstoupila skupina lidí, kteří tvořily nezanedbatelně velké procento mezi těmi co pomáhali minulý režim ukončit.

B)  že jste úplně mimo ukazuje věta  věta "by svou konzervativní politikou následoval Václava Havla a pokračoval tak v jeho stopách" - Václav Havel ani náhodou nebyl konzervativec a označit ho tak je opravdu tak mimo, že to hraničí s šílenstvím.

c) Že Zemana vidíte na každém kroku je lež snadno vyvratitelná už jen tím že K. Sch investoval do kampaně 4x tolik peněz. Např rozdělovači "Karlovin" jsou tak koncentrovaní ve velkých městech že na ně nejde nenarazit.

d)Vaše kádrovačka jednotlivých podporovatelů je směšná, protože stejně lze prokádrovat i protistranu (například antichartistů je mezi jeho příznivci K. Sch. až podezřele velké procento)

e) K. Sch není nijak ve světě známý. Možné mezi některými kruhy v Německu, ale není nijak v obecném povědomí (v Německu to teď trochu zvednul zvýšený zájem médií).

Víte když už chcete dělat agitku tak to chce trochu inteligentněji, protože ze sebe jen děláte hlupáka.

9 3
možnosti

Mimochodem je opravdu typické, jak jsou příznivci K. Sch ideově vyprázdnění. Prakticky nikdy nepřicházejí s nějakými nosnými politickými ideami. Je pravda tedy že oni za to nemůžou , protože jejich kandidát žádné idee také nenese. K. Sch. je úplně nejhorší tip politika co existuje protože nejde do politiky s žádnou vizí. Jednou je členem jedné strany pak kandiduje za jinou pak další a nakonec vstoupí do úplně jiné - u jiných politiků se tomu říká oportunismus - u K. Sch se tomu říká nezávislost. Těchto až schizofrenních postojů je kolem L. Sch neuvěřitelné množství - Konzervativní katolík má jako leitmotiv rudé číro (což je proprieta anarchismu). V závěrečné části kampaně vyrukoval s "ochranou slabších" i když vláda ve které sedí značně zkomplikovala život například tělesně postiženým a dalším "slabým" lidem co se může obtížně bránit. Proti korupci bojuje tak, že když přejde na přetřes korupce z jeho okolí tak vyhodí oznamovatele nebo ji označí za "dar partnerce".

6 3
možnosti
Foto

Mladíku myslím že psát co by udělal Václav Havel je velice troufalé !! Mimochodem nevím jaký se dnes učí dějepis ale právě V.H. byl u toho rozhodnutí že se komunisté po roce 1989 jako strana nezruší. Možná by to chtělo dopilovat nedávné dějiny ;-)

4 4
možnosti

Mladý muži.Psát jste se již naučil.Rozum Vás ještě nepotkal

6 5
možnosti

Myslím, že ještě nenaučil, za gramatiku 4-. A ten rozum, snad ano, snad se v budoucnu potkají.

4 4
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1217x
Člen "ztracené generace" nových médií. Nevyzpytatelný cestovatel plný sarkasmu, s pesimistickým pohledem na vše, co ho zajímá i nezajímá. Sportovec tělem i duší a mladý muž s rozhledem starého pána. Jeden obyčejný z neobyčejných.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy