Martin Janku

Souboj gigantů

12. 03. 2013 20:24:20
Na stadionu Nou Camp už se za pár okamžiků uskuteční odveta osmifinálového boje mezi domácím dream týmem a nebezpečnými „ďábly“ z Milána.

 

 

První utkání na italské půdě skončilo pro většinu fotbalového světa velkým překvapením. Barcelonští sice znovu hráli svou hru s nespočtem přihrávek, ale ne nijak zvlášť nebezpečně Abbiatiho brance. Ani „božský“ Lionel Messi nepředvedl nic světoborného ze svého repertoáru a mohl se tak skromně pochlubit jen s přímým kopem vysoko letícím daleko nad očekávání jeho i jeho fanoušků. Možná neměl svůj den, ale na druhou stranu přístup červenočerných k zápasu byl výborný. Nejen Lea, ale celou barcelonskou jedenáctku nepustili do vyložených šancí a jak určitě každý ví, zápas se díky držení míče nevyhrává. Mnohem nebezpečnější byli hráči milánského AC a díky dvěma rychlým protiútokům se mohli radovat z výhry 2:0.   

Druhý zápas se s největší pravděpodobností bude odehrávat v podobném stylu tomu úvodnímu. Domácí však budou muset hrát o poznání útočněji a jestli chtějí uspět, měli by začít i střílet.

Domácí nastoupí v plné síle, za to hostům bude chybět zraněný střelec Pazzini a nastoupit nemůže také „šílený“ Mario.  Vpředu tak bude řádit vycházející hvězda s egyptskými kořeny Stephan El Shaarawy podporován Boatengem. Dnes pokračuje druhý poločas tohoto prestižního souboje a do čtvrtfinále může postoupit jenom jeden.  

 

Autor: Martin Janku | karma: 8.67 | přečteno: 334 ×
Poslední články autora